U tijeku je druga ponovna javna rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna prostornog plana


za više informacija kliknite OVDJE
 NOVOSTI Više novosti  
 

Obavijest o obilježavanju Svjetskog dana turizma u Istri

Upravni odjel za turizam Istarske županije

POZIVA SVE PRAVNE I FIZIČKE OSOBE, ODNOSNO PONUDITELJE TURISTIČKIH I S TURIZMOM POVEZANIH USLUGA KOJI DJELUJU NA PODRUČJU ISTARSKE ŽUPANIJE, DA SE UKLJUĆE U OBILJEŽAVANJE OVOGODIŠNJEG SVJETSKOG DANA TURIZMA, KAKO BI NAŠU TURISTIČKU PONUDU ZAJEDNIČKI NA JEDAN DAN UČINILI DOSTUPNIJOM SVIM GRАANIMA I POSJETITELJIMA ISTRE.

Naime, potaknuti ovogodišnjom temom, koja je u skladu s Master planom razvoja turizma Istre do 2025. godine, ove godine smo se odlučili aktivno uključiti i primjereno obilježiti dan posvećen turizmu: globalnom fenomenu koji se upravo u Istri manifestira na najbolji i najuspješniji način. Cilj ovog poziva je stoga pobuditi što veći interes turističkog sektora da svoje sadržaje i usluge učini dostupnijima dana

  1. RUJNA 2017. (SUBOTA) NA PODRUČJU CIJELE ISTARSKE ŽUPANIJE.

Među svim pristiglim prijedlozima odabrati ćemo one koji se uklapaju u naše razvojne prioritete, posebice one koji posluju u skladu s principima održivog i odgovornog razvoja, te koji doprinose podizanju kvalitete i produženju turističke sezone, kreiranju doživljaja i ravnomjernom razvoju turizma Istre. Prijedlozi se mogu sastojati u pružanju besplatnih ili 50% povoljnijih usluga.

Prijave se dostavljaju na propisanom obrascu koji možete preuzeti na ovom linku, a šalju se u elektronskom obliku na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu:

 

Istarska županija

Upravni odjel za turizam

Partizanska 5a, 52440 Poreč-Parenzo (Prijava na javni poziv za obilježavanje Svjetskog dana turizma)

KRAJNJI ROK ZA DOSTAVU VAŠIH PRIJAVA JE PETAK 08. RUJNA 2017.

a sve potrebne informacije moguće je dobiti u Upravnom odjelu za turizam, slanjem upita na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., osobno ili pozivom na broj 052/351-601. Veselimo se Vašem odazivu!

 

Upravni odjel za turizam Istarske županije 

 

       

 

         
              
                       

 

          ©: Općina Grožnjan - Comune di Grisignana, Izrada: Studio WEB ART