052 / 776 131  •  052 / 776 349

Umijetnička tradicija
Grožnjan danas njeguje bogatu umjetničku tradiciju. Likovna i muzička umjetnost zastupljene su u najboljem mogućem obliku: stvaralačkom na licu mjesta. Bogati program nudi skoro svakodnevne koncerte, otvorenja izložbi, performanse,   posjete likovnim radionicama i atelijerima.
 


EX TEMPORE Grožnjan
Organizatori EX TEMPORE su tradicionalno Talijanska Unija iz Rijeke i Zajednica Talijina iz Grožnjana, Narodno sveučilište iz Trsta (I), Općina Grožnjan i Turistička zajednica Grožnjan. Umjetnici rade na licu mjesta na zadane teme.  Dan ili dva prije predaje radova na odabir žiriju, autori pečatiraju prazne podloge ili materijal na kojem će raditi.
Međunarodni centar hrvatske glazbene mladeži
Svojim širokim spektrom programske ponude raznolikih glazbenih i neglazbenih radionica i tečajeva, HGM-centar Grožnjan igra veliku ulogu u glazbenoj pedagogiji. Mladima iz Hrvatske i iz cijelog svijeta pruža mogućnost kvalitetne nastave i usavršavanja, razmjene iskustava te nadasve odrastanje u umjetničko - kozmopolitskom umjetničkom ozračju.Osnovan 1969. godine međunarodni kulturni centar HGM u Grožnjanu imao je značaj prvog i jedinog međunarodnog kampa koji je osnovao i vodio JMI. Danas HGM vodi centar samostalno. Preko 10 000 polaznika iz 58 zemalja tijekom proteklih 30 godina posjetilo je i sudjelovalo u radu Međunarodnog kulturnog centra Hrvatske Glazbene Mladeži u Grožnjanu. Pojam ljetnog muzičkog kampa osmislila je JEUNESSES MUSICALES INTERNATIONAL, organizacija pri UNESCO-u, koja je najvažnija kulturna organizacija mladih na području glazbe.


Međunarodni Jazz festival – Jazz is back BP
Međunarodni jazz festival - Jazz is back BP na kojem sudjeluju poznata imena svjetskog jazza. Festival se održava svake godine
 
I. Imaginarna filmska akademija
Osnovana je 1995. i to kao nevladina, neprofitna udruga građana. Svrha i cilj   udruživanja je poticanje, podupiranje i organiziranje djelatnosti koje imaju za   cilj okupljanje teatarskih, televizijskih i filmskih stručnjaka i djelatnika   koji će se zalagati za afirmaciju dramske umjetnosti u Hrvatskoj i izvan nje, te   za njezin razvoj.


 

 

Upit

Upišite ime i prezime

Upišite email adresu

Upišite poruku

Prepišite znakove Refresh Pogrešan unos

Morate prihvatiti GDPR prije slanja upita

Kontaktirajte nas - adresa dole

Općina - Comune di: Grožnjan  Grisignana

Umberta Gorjana 3
GROŽNJAN-GRISIGNANA

Tel: 052 / 776 349
Tel:  052 / 776 131
Fax:  052 /721 131

opcina@groznjan-grisignana.hr
pisarnica@groznjan-grisignana.hr

Redovno vrijeme za rad sa strankama

OPĆINSKI NAČELNIK/JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL

ponedjeljak   8:30-13:30
utorak   15:00-17:00
srijeda   8:30-13:30
petak    8:30-13:30

 


Komunalni redar - Vigile Comunale
Tel: 095 / 335 99 62

 ©: Općina • Comune di: Grožnjan -  Grisignana, Izrada: Studio WEB ART